Jag kommer i dagarna att lägga upp några inlägg med frågor och svar som jag inte hunnit med under de senaste veckorna. Tyvärr blev bloggen bortprioriterad av annat. Om det är något som jag missat att svara på kan ni gärna skriva det igen. Det var ett gäng inlägg att rota igenom. Inläggen med kommentarerna heter ”Frågor & Svar”. I efterhand kommer jag även att lägga upp frågor, där jag ger längre svar, som specifika inlägg.

Istället för att blogga har jag:

Sprungit intervaller i trappan

Cyklat upp och ner för Sa Calobra (32:25 min som bäst)

Sprungit i El Toro

Gått på invigning utan inbjudan och ätit upp all mat. Så här nöjd var jag med det.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.