Idag gav jag mig iväg för att testa banan för ICAN Paguera i höst. Det är en full Ironman men arrangeras inte av Ironman. Dock är det en bra tävling med bra prispengar som går någon kilometer från huset jag bor i. Dessutom åkte jag på tempocykeln för första gången. Den var snabb som tusan.

Jag hade en förhoppning om att kunna trycka på lite men fick vika mig då det mest blev till att ställa in cykeln. Kroppen kändes heller inte helt hundra. Därför blev det bara 6 mil. Skönt att det kändes som om cykeln rullade av sig själv.

Dagens raket.

Härligt väder och vackra vyer. Som vanligt!

I lördags hann jag även med lite löpning vid Cuber. Bergssjön som ligger vid Piggen Mayor på nästan tusen meters höjd. Varvet runt sjön (som egentligen är en damm) är 4,5 km. Jag springer utan några större problem i 17 km/h under längre sträckor. Tyvärr stoppades jag idag av värkande benhinnor som skrek efter vila. Jag lyssnar på min kropp och vilade med ynka 5 km löpning i bagaget. Löpningen här uppe är sagolik. Bilderna ger inte sjön någon rättvisa alls.

Löpning vid Bergsjön Cuber

Mer löpning vid Cuber.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.