Den ultimata utmaningen

Gillar att du uttrycker dig med begreppen ”en avbruten och en misslyckad”, det visar att du inte ser Ski of Sweden som ett misslyckande vilket känns väldigt inspirerande. Ska bli kul att se vad sommarens utmaning blir. Håller tummarna för att du kommer ut med en detaljerad redogörelse från Norseman, men det kanske bara är jag…
/Per

Per: Gissar att du menar ”en avbruten och en superlyckad” men att det blev lite kortslutning när orden hamnade för tätt. :) Ski of Sweden var inget misslyckande. Jag har inte gett upp hoppet om att lyckas. Försöket blev avbrutet. Ett misslyckande är när något inte är möjligt. I detta fallet är det min bedömning av eventet som säger att det är möjligt. Jag kommer göra det igen och jag kommer då att lyckas. Den största anledningen till att jag inte lyckades var att pengarna inte räckte till för så många extra dagar på grund av att snön smält. Med en bättre ekonomi för eventet hade jag kunnat skida på asfalt till Kilpisjärvi utan att sörja.
Det kommer snart mer info om Norseman och Kalmar. Håll ut!

Spännande spännande! Ska bli spännande att se vad det blir den här gången! Heja heja!
/Jesper

Jesper: Jag håller tummarna för dig också! Du har en rolig säsong framför dig :)

 

 

Rekordvecka

Intressant blogg Andreas.

Är Ironman i Kalmar säsongens stora mål?

/Carl

Carl: Yes, Kalmar eller Norseman blir årets stora mål. Då har jag gott om tid att ladda innan och stora ambitioner. Hela säsongen är planerad för en av de tävlingarna. Därefter kommer ICAN Peguera (Ironmantävling i grannbyn på Mallorca) som mitt andra mål i slutet av september.

One Comment

  • Klart du ska köra Kalmar!
    Visa upp dig på dig den svenska ironman-scenen, jag kommer hejja på dig!
    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.