Denna helgen har jag varit ledigt. Igår tränade jag visserligen rätt hårt. Men idag har jag inte gjort någonting. Det var precis vad jag behövde. Imorgon ska jag träna igen, precis som alla andra dagar under nästa vecka, utom söndagen. Den ska jag hädanefter lämna helt fri.

Under passet igår cyklade jag 9 mil med 37 km/h i snitt. Det kändes inte helt hundra men resultatet var bra. De 9 milen innehöll 900 höjdmeter och kraftig vind. Det gör snittet riktigt bra. Löpningen därefter var lugn och sansad. Jag ville inte pressa mina benhinnor hårt redan. Det kändes nästan orättvist att jag inte blivit tröttare av passet än jag blev. De sista 5 milen fick jag nämligen ransonera med 1 dl vatten då jag tappat min andra flaska.

Nu i veckan ska jag testa cykelbanan för Ironman Alcudia 70.3 som gick för någon vecka sedan. Dock kan jag inte jämföra några tider då jag inte har avstängda vägar. Snittet igår är jämförbart då banan är liknande. Men jag kan nog lägga på några kilometer i timmen. Frågan är om det är en km/h eller tre km/h. Jag har ingen aning. Men jag inbillar mig som vanligt att det är 3 km/h.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.