Nästa vecka lämnar jag Mallorca för Sverige. Jag kommer att stanna i Borås under större delen av sommaren. Dock kommer jag att fara runt en del för att tävla, träna och coacha. Mallorca har varit fantastiskt bra och jag kommer ha denna tillflyktsort varje gång det blir kallare i Sverige. Det går att träna i Sverige också. Men inte i närheten av så bra som jag kan träna här.

Min nästa tävling är Borås Triathlon. Jag hoppas Pasi och Colting är med. Det är en bra måttstock. Jag kommer också att köra några andra tävlingar. Den ena går i Malmö (Olympisk) och den andra i Sövde (halv IM). Det är de enda jag har funderat på än så länge.

De senaste dagarna har jag slipat på en långsiktig plan. Och en kortsiktig. I den kortsiktiga ingår allt fram till den sista oktober. Dagsschema, arbete, mat, träning osv. I den långsiktiga handlar det mer om vad och var. Jag lägger upp dem här idag eller imorgon.

Mitt smultronställe.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.