140.6 = 3,8 km simning, 180 km cykel, 42,2 km löpning

70.3 = 1,9 km simning, 90 km cykel, 21,1 km löpning

Tidigare har jag alltid tänkt att satsa direkt på full Ironman distans. Nu har jag ändrat mig. Jag kommer köra två IM fulldistans i sommar. Men till året efter kommer jag att satsa på 70.3 istället. 2013-2014 kommer jag att köra 6 st halv IM på ett år. På detta sätt får jag mer tävlingserfarenhet. En full IM gör mig så sliten att jag inte kan tävla lika ofta om jag satsar på dem.

Tävlingserfarenhet är precis det jag behöver. Uthållighet har jag. Inga problem. Men många starter innebär många förberedelser och många växlingar i tävlingssituation. Det är vad jag behöver för att bli bra. Jag kommer vara som bäst i triathlon när jag är kring 35 år. Det är 13 år kvar.

Lance Armstrong vann Florida 70.3 Ironman på 3:45h. Han höll 45 km/h i snitt på cykeln och snittade 399 watt. Det är löjligt bra.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.