Jag tar get just nu ganska lugnt. Både med träning och med jobb. De senaste sex månaderna har varit fullproppade med båda delar. För att suga åt mig träningen och hämta mig mentalt tar jag det lugnt i en vecka nu. Jag arbetar bara med det viktigaste. Just nu kretsar allt kring Sverigeloppet.

Min träning ligger jag lågt med. Under mina fötter har jag enorma vattenblåsor efter all träning. De ger sig så småningom men just nu kan jag inte springa med dem. Under det sista löppasset fick jag springa hem barfota. Simningen har gått fantastiskt bra. Jag har bara fokuserat på fart och kommit ner på 1:10 min på 100m. Men nu knakar det lite i min vänstra axel. Därför är det ett perfekt tillfälle att ta det lugnt just nu.

Nu är det gitarr som gäller. Jag håller på att lära mig två nya låtar.

Adele – To make you feel my love

Christer Medina – What are worms

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.