Jag och Ida planerar att anordna riktigt häftiga cykelläger i världen. Varje år kommer vi att försöka anordna något läger som går på någon annorlunda plats. I min långtidsplanering skrev jag att vi kommer reka cykelvägar för läger i Sri Lanka, Taiwan och USA. Det är tre av platserna som vi vill anordna läger på. Utöver dem har jag spånat på Madagaskar och Nya Zeeland. Madagaskar verkar bli för dyrt men resterande är möjliga.

Lägren kommer inte att ha en fast plats utan blir som en cykelsemester fast med träning och servicebil. Cyklisterna transporterar sig själva mellan hotellen samtidigt som deras packning ligger i servicebilen. Jag älskar naturen och kommer bjuda på det vackraste av allt överallt. Idén till detta fick jag när en klient berättade om guidade skidturer på häftiga platser. Jag kapade idén rakt av och gjorde om den till cykelläger.

Det första lägret kommer gå här på Mallorca i maj nästa år. Vi cyklar runt ön på 7-10 dagar. Under vägen kommer vi att se allt och bo på ett nytt hotell varje natt. Dagsetapperna kommer vara mellan 8-20 mil beroende på terräng. Förutom vägarna kommer även träningen att bli riktigt bra.

Sri Lanka (ovan)

Taiwan

Santa Barbara (På vägen mellan Los Angeles och San Francisco.)

Nya Zeeland

Mallorca

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

  • Verkar riktigt nice! kör hårt på den idén, jag hade lätt velat ha ett sådant läger/semester.

    Peace
    – Pelle

  • Kul att du gillar idén! Håll utkik på sidan. Det kommer nog upp info här om ett tag.

    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.