Imorgon ska jag ställa upp i Borås Triathlon under förutsättning att jag inte blir sämre under natten. Jag simmade i morse i Alidebergsbadets utomhusarena. Det gick riktigt bra, trots att jag inte simmat på två veckor. Bassängen är mycket snabbare än den i Santa Ponsa. Det var som att simma bland molnen istället för bland legobitarna i vågbassängen. Jag är inte alls lika bra som jag var för två veckor sedan men jag kan definitivt bli det till Kalmar igen.

När jag cyklade igår gick det halvsnabbt. 36 km/h i snitt inklusive 3 km cykling med ett alldeles för stort paket. Jag borde kunna hålla 40km/h utan vidare på den sträckan. Men jag hoppas kunna göra det nästa vecka.

Nu ska jag iväg till Forsbergs Fritidscenter och snacka. De sponsrar med husbil under Sverigeloppet. Det var även de som sponsrade Ski of Sweden. Mycket trevliga människor och ett enormt lager med enorma husbilar i Hyssna. Utan någon bra källa gissar jag på att det finns fler sängplatser på Forsbergs än det gör i hela Hyssna…

 

Jag fick ett nytt vevparti till Min Canyon Speedmax igår. 172,5 mm långa vevarmar istället för 175 mm.

Alidebergsbadet och underbar simning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.