Idag är jag hyffsat utvilad. De senaste dagarna har jag mest sovit och ätit. Igår sov jag först 11 timmar på natten, sedan 3,5 h på dagen och slutligen 11h inatt. Jag har fått tillbaka känseln i två av fingrarna. Men fortfarande har jag stora problem att använda händerna till något finmotoriskt arbete. Mina knän är mycket bättre och jag stretchar dem två gånger om dagen för att skynda på läkningen. Mitt vänsterben känns inte så länge jag inte ligger ned. Mitt i nätterna kan det plötsligt hugga till utan att jag kan kontrollera det. Dock har det blivit färre och färre sådana smärtsamma uppvaknanden.

Nu i veckan ska jag upp till Stockholm för att planera nästa års event och hålla en workshop för mina coachingadepter. Det blir riktigt kul att hålla i workshopen. Planeringen inför nästa års event kommer att öppna upp många nya möjligheter och intressanta utmaningar.

Ägg och Riskvikk innan starten av Sverigeloppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.