Jag har börjat köra min rehab och styrketräna på PT-huset i Borås. Försök att känna min lycka när deras folktomma djungelsal presenterades för mig. Jag älskar när jag kan blanda fysisk styrka med kreativitet. Nu var det dock tusen övningar jag inte kunde göra på grund av skadan samt all förlorad känsel. Förut kunde jag klättra upp och ner i ett rep från sittande position. Inte särskilt svårt kanske. Men jag behåller den sittande positionen med benen rakt ut. Det är svårare.

De har dessutom stänger där jag kan göra muscle-ups. Inga andra gym jag har varit på har så högt i tak att jag kan göra muscle-ups. Det kommer dock dröja ett tag innan jag lyckas gör någon igen. Just nu orkar jag 7-8 chins, sen är det stopp.

Utöver djungelsalen har de utomhusgym samt inomhusgym. Jag ska försöka börja med marklyft nästa vecka och sedan börja träna mer och mer ben. Nästa år ska jag vara vrålstark. ”Styrka” är det nya ”lätta”. På Mallorca finns det dock bara usla gym. Antingen har de ingen känsla eller också har de usel utrustning.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.