Jag har gått på semester. Torsdag-lördag ska jag inte jobba någonting. Det enda jag ska göra är att träna, sola och vara med Ida. Just nu är jag i Helsingborg och stannar tills på söndag. Därefter är jag i Borås i några dagar. Sedan kommer jag tillbaka till Helsingborg och kör förhoppningsvis Halmstad Triathlon.

Helsingborg ligger nära Danmark. Det är bara lite vatten emellan. Simavstånd faktiskt. Jag är riktigt sugen på att simma över. Dock behöver jag en följebåt. Och någon form av strategi. Ida känner någon som simmat över men hon är återhållsam med kontaktuppgifter till denne. Hon anar förmodligen varför jag är så intresserad. Är det någon som känner någon eller som rent av själva vill följa med? Som kapten i båten eller som simmare spelar ingen roll. Om jag inte kör Halmstad Triathlon simmar jag nog till Danmark istället. Men det förutsätter att jag löser allt praktiskt.

Semestersimma till Danmark. Och hem?

4 Comments

  • Halmstad inställt enligt svenska triathlonförbundet.
    Hör med Manne Lorentzon om simningen. Koordinerade en sådan simning i höstas.

  • Måste bara älska dina upptåg! Först cyklar du nästan genom Sverige, sen simmar du till Danmark. Snygga grejer i ett CV!

  • Tråkigt att Halmstad är inställt. Men jag har anmält mig till Sövde istället.

    Simningen blir istället för Sövde om jag inte kan ställa upp. Det är 3800 m rakt över. Perfekt x2!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *