Idag ska jag pröva att cykla lite längre än jag gjort de senaste dagarna. Hittills har det gått bra att cykla på min linjecykel. Det är löpningen och tempocykeln som bråkar med mig.

Ikväll är planen att köra Protour Road Race här i Borås. Det är en träningstävling som sker på ett eller annat vis varje onsdag. Innan dess ska jag cykla 2-3h för att se så att allt står rätt till med kroppen. Och innan jag cyklar innan cykelpasset ska jag simma. Mellan sim och cykel-innan-cykel-passet ska jag styrketräna. Härligt!

Just nu sitter jag och läser spanska samtidigt som jag arbetar med sponsorer. Det är lustigt hur olika företag ser på sponsring. Vissa vill sponsra med småsummor för ”good will”, andra ser marknadsvärdet. Det mest tragiska som går att läsa på ett företags hemsida är ”vi sponsrar bara föreningar och klubbar”. Den enda anledningen att inte vara öppen för individer är att man enbart sysslar med social sponsring och inte ser det kommersiella värdet i ett vettigt samarbete.

Under eftermiddagen har jag suttit på balkongen (som är fri att beskåda från gatan) i speedos och rakat benen samtidigt som jag lyssnat på Lene Marlins skiva från 2004. Det är nog det mest sensuella som hänt i Borås sedan stan bytte bort sitt gamla namn; Boeråsen.

För tre år sedan innehöll jag bergatröjan i Pro Tour Borås under några veckor. I en härligt ruffsig kalufs dessutom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.