Nu är jag på gång igen. I alla fall på cykeln. Jag blev fyra på träningstävlingen igår. Det var vansinnigt roligt att sitta på cykeln igen och dessutom få tävla. Jag var inte så stark som jag brukar vara och självklart utnyttjade jag detta genom att sitta och maska när de andra slet ut sig. Det kändes bra att hänga med elitcyklisterna trots totalt 4h cykelträning sedan Sverigeloppet.

Min favoritmassör och deltidssambo Stefan har masserat mig och kommit underfund med vart problemet med skadan sitter. Jag är vansinnigt stel i höft och ITB. Vi löser det med stretching och massage. Igår fick jag massage på sidan av låren. Stefan gav mig en handduk att bita i. Jag skrattade åt honom. Sedan skrattade han, ännu högre, åt mig. Återigen lovade jag att dumpa honom i norra Finland.

Jag och Ida hann med att sola lite på Gröningen i Helsingborg. Notera mina röda speedos. Jag är en av ytterst få ambassadörer för korta och tajta badshorts.

Nu i helgen stannar jag i Borås tills söndag, då cyklar jag till Helsingborg. På måndag cyklar jag tillbaka till Borås, förhoppningsvis tillsammans med Jonas Colting som hakar på i Båstad. Han gillar att åka fort även när distansen är lång. Precis som jag!

2 Comments

  • Foamroller eller liknande ska visst vara bra mot att mjuka upp ITB också om du inte redan har provat det. Vattenfylld PET-flaska fungerar som billig ersättare, men har du lyxen att få massage är det ju ännu bättre :) Hoppas få se dig på Ironman i Kalmar. Själv deltar jag inte, men cykelrutten går utanför mitt hus ;)

    • Tack för tipset! Det blir dock massage för hela slanten. Alltid roligare att gråta tillsammans med någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.