Jag älskar att vara så här trött som jag är just nu. Att komma hem efter ett hårt pass och sätta sig på golvet i köket, med ett glas oboy i handen samtidigt som jag äter musli ur paketet, är ovärderligt. Jag försöker fortfarande få tillbaka koncentrationen som jag tappade någonstans i Tvärred.

Mitt planerade cykelpass:

1h – 28 km/h
1h – 30 km/h
1h – 32 km/h
1h – 35 km/h

Men efter 1h med 28 i snitt överröstade styrkan i benet mitt dalande tålamod.

Istället körde jag:

1h – 28 km/h
2h 40min – 36 km/h

Under eftermiddagen sitter jag och dricker vätskeersättning. Ikväll ska jag simma. Det är precis så här jag vill att mitt liv ska vara. Den enda möjliga förbättring just nu vore om min rygg kunde sluta värka.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.