Bloggen är inte den enda kanalen ni kan följa mig på. Jag använder även Facebook och Twitter dagligen. Ofta, när jag inte hinner med bloggen, använder jag Facebook eller Twitter i stället. Det är smidigare och går fortare.

På Facebook kan det hamna bilder och kortare uppdateringar om min träning.

Twitter använder jag så ofta jag kan. Där hamnar snabba reflektioner, åsikter och lite om träningen ibland. När jag tävlar eller kör en utmaning kommer det ske liveuppdateringar om hur det går för mig på Twitter. Det är då Ida som twittrar. Om jag kör Kalmar kommer ni alltså kunna följa min tävlan på där.

Jag svarar så ofta jag hinner på kommentarer här i bloggen. På Twitter ser jag alla svar snabbare och svarar ofta snabbare där. Men fortsätt kommentera här också, jag tycker det är jätteroligt när ni har åsikter på det jag skriver. Jag tycker det är jätteroligt att diskutera, det lär man sig alltid något utav.

Här hittar ni min Facebook-sida
Här hittar ni mitt Twitter-konto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.