Jag har länge coachat på distans och kommer att fortsätta med det. Coachingen har gått riktigt bra och alla som jag tränat har nått framsteg. Det är kul att följa dem och jag har minst lika roligt som de själva har.

På efterfrågan har jag tagit den personliga träningen ett steg längre och gjort den mer opersonlig. Nästan i alla fall. Jag har skapat ett billigare paket som ändå bör ge många precis det träningsschemat de behöver. Dock krävs det lite erfarenhet för att klara det egna ansvaret på basnivån.

Basnivå
Basnivå är för dig som har enbart vill ha träningsråd och inte har behov av en personlig kontakt. Här stämmer vi bara av varje månad, via e-post, innan nästa schema skrivs utifrån svaren i frågeformuläret. Enklare frågor under tiden besvaras via e-post. Dock är e-postkontakten begränsad. Sista veckan varje månad skickas ett formulär med svar på frågor tillbaka till mig. Svaren på det ger mig information för nästa månads schema. På detta sätt blir kostnaden minimal samtidigt som schemat blir individuellt anpassat.

Detta paket rekommenderas endast till dig som har erfarenhet av träning. Jag har rätt att neka någon basnivån om jag bedömer det olämpligt.

  • Skräddarsytt träningsprogram månadsvis.
  • Uppstarten sker via mailkontakt. All information samlas in via ett formulär. Därefter skräddarsys schemat.
  • Mailkontakt begränsad till ett mail/vecka. Skickas fler mail kommer svaret på dem veckan efter.

Pris 800:- / månad (inkl moms) (minimum 6 månader)
Startkostnad 500:-  (inkl moms)

Vid månadsbetalning tillkommer faktureringsavgift 30kr/mån.
Vid kvartalsbetalning tillkommer ingen faktureringsavgift.

2 Comments

  • Spännande med ett budgetalternativ, lite sugen att hoppa på detta om ett par månader om du fortfarande har kvar det då och man inte blir nekad :)

    • Det har funnits en efterfrågan på det länge. Jag tror att det är ett steg i rätt riktning. För att jag ska känna att baspaketet blir ohållbart för någon har personen i fråga inte tränat alls tidigare. Ser fram emot att höra från dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.