Jag har varit på många dejter och träffat många olika människor. Det är alltid lärorikt och inspirerande. Eller… Nästan alltid. Dock har jag tidigare uteslutit en samhällsgrupp från dejtandet. Män.

Nu ska jag börja dejta igen. Inte för att hitta mitt livs romans, den har jag redan. Jag letar inspiration i andra. Slutsatser från deras erfarenhet. Personliga värderingar. Och kunskap som inte är hämtad i skolböcker.

Reglerna är enkla. Initiativtagaren bjuder på lunchen. Plats, måltid, ålder, kön och syfte är oviktigt.

Idag ska jag luncha med Robin Rudholm, den duktiga racingföraren från Borås. Han driver reklambyrån R3 i Borås. Lunchen var min idé – Jag bjuder.

Kika på detta reportaget från Nyhetsmorgon: Bröderna Timell testar TTA med Robin Rudholm.

Imorgon ska jag luncha med min bror och Ida igen. Vi ska diskutera Darwinismens inverkan på 100m-löpare och mänsklighetens intelligens. Förmodligen pratar vi en stund om hur en central kosmopolitisk hållning utan nationer skulle kunna tunna ut gränser och därmed orättvisor. Vad pratar ni om i er familj?

På söndag åker jag och Ida till Mallorca igen. På måndag ska jag börja leva det liv jag alltid drömt om.

På tisdag är jag tillbaka i arbetet mot livet jag drömmer om.

I höst är jag helt säker på att jag kan börja försörja mig enbart som idrottare och livsnjutare. Jag har bara en liten bit kvar. Några telefonsamtal att ringa. Och några mail till att skicka. Jag har varit så här nära i två år nu.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.