Kl 18:00 för exakt två år sedan kom Ida hem till mig första gången. Hon skulle repa med mig och mitt band, Backstreet Borås. Det var dock inga andra bandmedlemmar som kunde närvara. Därför blev det en helkväll för mig och Ida. Hon ångrar inte det idag.

Många säger att två år går snabbt. Jag delar inte den åsikten. Tiden är relativ till vad man gör. Jag och Ida har bott på fem olika ställen, bytt karriärriktning flera gånger, arbetat med minst 15 olika projekt och haft tre gånger så många inkomstkällor.

Lite nya simprylar ska göra mig snabbare. Inte nödvändigtvis när jag använder dem, bara när jag inte har dem. Gummibandet gör att jag sjunker som en sten. Härligt!

Jag fick ställa in mitt löptest då jag inte kände mig helt hundra i benet. Nästa vecka ska jag försöka igen. Idag sprang jag istället 4x1000m i tröskelfart. Den sammanlagda tiden för intervallerna blev 14:17. Det är snabbt.

Förmodligen kommer jag att ställa upp i ICAN Triathlon i slutet av september. Distansen är halv IM. Tanken är att jag ska köra den som träningstävling för att krydda hösten och vinterns träning. Jag bestämde mig i morse för att inte delta. Men ångrade mig under simpasset idag med löftet att inte köra på liv och död.

Det var oväder här igår. Orkanvindar i 30 min. Det kom så mycket regn att det blev översvämning på flera ställen på ön. Jag var ute och åkte bil när det var som värst. Mer bilder och film på detta kommer.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.