Vi hade 35-40 grader i 10 dagar. Under de dagarna såg jag knappt ett moln på himlen. Sedan hände det något. På 30 min förändrades vädret fullständigt. Under dagen hade det varit lite molnigt men inga tecken på kaos. Jag var på väg till Palma när vindarna började blåsa så kraftigt att bilen ville av vägen. Väl i Palma började det regna. Tidigare under sommaren har det regnat lite lätt tre gånger. Nu öste det ner.
Vägarna svämmade över efter 15 min, folk fastnade i det höga vattnet och flera som jag passerade hade kört av vägen. På väg till Santa Ponsa från Palma såg jag säkert 4-5 olika olyckor.
Dagen efter var många vägar avstängda på grund av översvämning och många har problem med sina byggnader. Lyckligtvis bor vi på en höjd. Därför klarade vi vattnet bra. Vinden var värre. Grannarnas markiser spreds ut i bostadsområdet. Det är rejäla markiser som väger mycket. Parasoll flög också runt okontrollerat. Jag som hängt ut min tvätt innan jag åkte har fått knacka dörr i hela Santa Ponsa för att återförenas med mina träningskläder.

Från det här:

Till det här:

Och sedan det här:

Igår cyklade jag två timmar med 35 km/h i snitt. Därefter sprang jag 6 km i 4min-fart. Det var bra. Jag har dessutom börjat simträna i poolen utanför huset. Det är perfekt nu när alla semesterfirare har dragit sig hemåt och vädret sviker. Poolen är 27 grader och 20m lång. För mig är det perfekt att träna benspark och armteknik i den längden.

Idag vilar jag. Endast ett lätt simpass står på schemat. Det blir ett teknikpass i poolen innan middagen ikväll. Och yes! Mina speedos är nya. Samma märke och färg som de förra. Dessa är dock en storlek mindre. Mindre badbyxor = Snabbare simmare

För övrigt kommer jag definitivt att köra Half Ican Peguera den 29e september. Mitt mål är att ta mig i mål. Helst under fem timmar. Lyckas jag med det är det galet bra med tanke på hur banan ser ut.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.