Jag kom precis hem från ett naprapatbesök i Palma. Min rygg och min vänstersida är i dåligt skick efter all träning. Det är förmodligen där problemen med vänster benhinna uppstått. Normalt får jag sällan ont eller problem i benhinnor. Lösningen på problemen är att bli vigare och massera upp baksidan av vänsterbenet. Det kommer ta tid. Förhoppningsvis har jag en godkänd rygg under Lanzarote halv IM i november.

Tidigare idag spanade jag på fjolårets resultat från Ican Half Triathlon. 6 pers under 4:10h varav två kring 3:55h. Det är grymt bra. I år är det en helt ny bana. Fjolårets bana var lättåkt. Årets bana är kuperad och knixig.

Hur jag står mig i konkurrensen vet jag inte. Jag kan bara spekulera. Formen får en 4 på en skala 1-10. Men med tre dagar kvar kommer jag nog upp i en 6. Jag kommer simma bra, cykla ännu bättre och sedan hoppas jag kunna springa runt i vettig fart. Benhinnan har klarat 3 löppass utan problem.

Jag håller på med de sista förberedelserna. Nya däck, lättare slangar, rätt kost, val av utrustning etc. står på dagens schema. Viktigast av allt är att jag klippt mig. I Sverige kan jag starta med vilken kalufs som helst. Här är det dock inte läge att tävla med en extra mössa. Klippningen skedde på en av Mallorcas finare salongen. Kostnad: 19 euro, vitt! Frisörer här brukar annars vägra att lämna kvitto.

Halvsömnig cyklist under Sverigeloppet

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.