Nyvaken, nyrakad och nybörjare. Det är intrycket jag vill ge till mina konkurrenter. Hur startfältet ser ut har jag ingen aning om. Dock vet jag att en dansk är favorit till segern.

Banan är fantastiskt fin. Det ska bli ett sant nöje att tävla på den. Ikväll hoppas jag på att kunna lägga upp en bild på mig och Arnold. Den Arnold. Av någon anledning är han i Madrid. Och av någon än mer oklar anledning ska han vara på tävlingen. Om han är här som triathlet, guvernör, kranskulla eller bicepsentreprenör vet jag ej.

Jag och tävlingsledaren

Room service som sista utväg då energy partyt blev inställt

One Comment

  • GRATTIS till 2:a platsen Andreas , det var kul att följa dig under tävlingen när vi kände till din taktik.

    Ha de gôtt
    Dennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.