Under några veckor framöver kommer jag att publicera olika träningstips här på bloggen. Jag själv blir utgångspunkten för vad jag skriver. I inläggen beskriver jag vad jag har för tanke och motivation till att göra som jag gör.

Några exempel på vad jag kommer att skriva om:

Kravprofil
Styrka för triathlon
Syreupptagningsförmåga
Periodisering
Mat & dryck under tävling
Löpfrekvens och cykelkadens
Återhämtning

Om ni har önskemål på ämnen får ni gärna lämna en kommentar.

6 Comments

  • Lite tankar kring ämnet skador! Hur ska man tänka när man är skadad, hur ska man undvika att bli skadad och hur gör man för att bli kvitt långdragna krämpor, med mera. Kanske svårt att skriva generellt om men skulle vara intressant att höra dina tankar om det, precis som i alla andra ämnen!

    • Jag kan skriva om det, men det blir som sagt mest generella tips. Men det är helt klart ändå värt att skriva om. Tack för tipset!

  • Röstar på Robies förslag, som jag tänkte skriva också. Mat & kosthållning i vardagen för att kunna träna hårt och återhämtas bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.