Efter ett bra pass under tisdagen valde jag att ta det lugnare inför Lanzarote IM 70.3. Mer träning kan lika gärna hämma mig som gynna mig. Jag vågar inte riskera min start bara för att försöka bli i lite bättre form.

Under kommande vecka kör jag min sista tävling för säsongen. Mitt mål är att ta mig i mål. Det blir en lektion för mig. Därefter tar jag några dagars vila innan jag börjar styrketräna i min första grundträningsperiod inför 2013.

I veckan har vi även börjat jobba med en ny webshop. Det ska bli riktigt kul att kunna sälja de produkter jag gillar. Vi kommer förmodligen inte göra någon större inkomst på webshopen. Det blir kanske lite bonuspengar då och då men framförallt gör vi den för nöjes skull.

Fakta:

Träningstimmar: 12h

Vikt: 74 kg

Lägsta vilopuls: 40 bpm

Väder: 15-20 grader, växlande molnighet, mestadels sol, mycket blåsigt

Antal unika besök på hemsidan: 1919 st

Veckans låt: Bon Iver – Perth

Bra

 • Ida börjar arbeta heltid med vårt företag igen
 • Ännu fler nya coachingkunder
 • Jag får inte längre kramp i baksida lår
 • Formen är okej, även om jag skulle önska att den var bättre
 • Webshopen som vi startat är riktigt kul att jobba med

Dåligt

 • Ryggen hämmar träningen
 • Min hals bränner och Ida har varit sjuk i en vecka. Jag riskerar alltså att vara sjuk i tid till nästa tävling
 • Det börjar bli fuktigt på ön igen
 • Det är våtdräktstemperatur på ön igen


Nästa vecka:

 • IM Lanzarote 70.3 på lördagen, avresa från Mallorca på onsdagen
 • Värmen verkar högre på Lanzarote vilket bör passa mig bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.