Coaching + Webshop
Som vanligt jobbar jag över helgen. Denna helgen har jag skrivit ett dussin träningsscheman samt mailat två dussin leverantörer för den nya webshopen. Nu är det dags för fler samtal samt fler scheman. Sedan tar jag helg någon gång i november när jag är klar.Jag behöver dock ha lite försprång innan jag och Ida åker till Lanzarote.

Lanzarote Half IM
Inför Lanzarote Half IM känns det sådär. Ida har under dagarna varit dunderförkyld och haft både feber och ont i halsen. Mitt eget immunförsvar går på högvarv. Det bränner i min hals. Men jag hoppas det är inbillning eller något annat. Jag vill verkligen tävla en sista gång för i år. Målet, om jag nu kan tävla, är bara att ta mig i mål. Med tanke på omständigheterna och de bristande förberedelserna är det just nu prestation nog. Tävlingen blir en bra lärdom inför nästa år.

Ida redigerade några bilder här om dagen från en fotosession tidigare i höstas. Det är inte läge för kort/kort längre. I alla fall inte för mig som är van vid varmare temperaturer. Att vara van vid värme är en stor fördel för mig då jag tävlar utomlands.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.