Just nu händer det saker. Som alltid. Jag är med i månadens nummer av Stark Magasin. Det är kul. Ännu roligare är att jag fann mig själv på omslaget till tidningen. Jag kände faktiskt inte till det sedan tidigare och hade inte haft en tanke om att så kunnat bli fallet. Tidigare har jag varit med på Moore’s omslag. Dock bara i text, inte bild. Någon silikonkryddad brunett ansågs attrahera fler läsare än jag.

Om ni inte prenumererar eller har köpt Stark Magasin förut så är det dags för det nu. Tidningen bör finnas i butik inom kort.

Jag har fått in allt fler leverantörer till den kommande webbshopen. Dock vill jag inte avslöja för många redan. De kommer att dyka upp en efter en så småningom. Just nu roar jag mig med att plocka dem som jag uppskattar mest. Jag utgår bara från mig själv och mitt eget bästa när jag väljer. Om jag kan göra bra affärer senare blir bara en bonus.

Missa inte tävlingen där ni har chans att vinna ett superfint klädkit från min sponsor Original Teamwear. Tävlingen sker på Facebook för alla våra FB-”likers”. Gillar du inte redan min sida och Originals sida. Gör det här & här och dela sedan bilden nedan (den finns på min FB-sida lite längre ner i flödet) för att vara med och tävla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.