I juli nästa år, torsdagen den 11 till söndagen den 14, arrangerar jag och Ida ett träningsläger i Sälen eller närmre bestämt i Stöten. Vi kommer bo fina lägenheter i roten av skidbacken. Där kan man välja om man vill bo själv, i liten grupp eller tillsammans med en större grupp. Jag kommer själv lägga två veckors sommarträning i området. För mig är det skönt att bryta med omgivningen och komma bort. Cykelvägarna kring stöten är fantastiskt fina, löparslingorna är mjuka och utmanande och skidbacken alldeles intill lägenheterna kan krydda vilket avslutande löppass som helst. Simningen kör jag i någon av sjöarna/älvarna i närheten av Stöten. Det bästa med cykelvägarna intill Stöten är att jag kan cykla kuperat åt ena hållet och flackt åt andra hållet. Dessutom är trafiken närmast obefintlig under lågsäsongen som råder. En av de detaljer som jag ser fram emot mest är maten. Jag har bjudit in min goda vän och träningskollega Emil Jonsson som kock. Träning är Emils hobby. Dock besitter han en fysik bra nog för att utmana mig mellan arbetspassen. Att Emil kockar på Restaurang Oaxen, utsedd till en av Sveriges två bästa restauranger 2011, gör maten intressant. Mat vald med omsorg för elitidrott. Jag kommer prata lite om kost under lägret. Följande ingår i lägret:

 • Boende i 4pers-lägenhet
 • Välkomstpaket
 • Frukost varje morgon
 • Middag varje kväll (utom söndag)
 • Avslutningslunch på söndagen
 • Föreläsning om grenteknik i triathlon
 • Paneldebatt/FAQ
 • 7 träningspass
 • Individuella tips
 • Praktisk vägledning
 • Individuell betoning med max 15 pers
 • Gemenskap och skratt

Pris: 3995 kr/pers

Mer info på Mallorca Training Camps hemsida 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.