Igår var jag och Ida på möte i Palma med ett eventbolag. Vi kommer samarbeta med dem framöver och erbjuda mer än bara träning. Vad och hur får jag gå igenom vid ett senare tillfälle när jag vet mer.
Efter mötet åkte vi till Palma Arena, velodromen som byggdes 2007. På plats fanns även Balearernas cykelförbund. Det resulterade i ett snabbt möte med dem också. För att jag ska få lov att träna på velodromen i vår behöver jag ha en licens. Det kan eventuellt fungera med en svensk klubblicens. Men då får jag bara träna mellan kl 20-22 tisdagar och torsdagar. Jag vill helst ha en klubb som kan erbjuda fler tider. Utöver det kan jag tävla för klubben på ön och eventuellt även träna med dem. Det sistnämnda förutsätter dock att de inte tränar efter den traditionsenliga rulla-fika-rullametoden. Någon licens skaffade jag inte. Inte heller något klubblag. Däremot är jag välkommen tillbaka i början av nästa år för att teckna licens samt delta i något klubblag.

Velodromen, Palma Arena, är 250 meter lång med doserade kurvor.

Velodrom Palma Arena. Andreas Lindén kommer i vår att träna på velodrom. Som triathlet anser han att det gynnar honom mycket.

Egentligen fanns det ingen tillgång till arenan. Vi frågade om lov i receptionen som i sin tur frågade vakten om lov. Vakten tog med oss en våning upp och frågade styrelsen som frågade ordföranden om lov. Sedan frågade ordföranden för Arenan om vi pratade spanska. När svaret blev ”poco” gav han vakten order om att visa oss runt.

Sunset Mallorca. Solnedgång i Santa Ponca i vackra Kings Park på Mallorca

Under vintern går solen ner perfekt i horisonten. När molnen inte skymmer letar sig solens strålar in i huset och lyser upp rummen i romantiskt röd färg. Mallorca är oemotståndligt året runt. Jag hoppas ändå på snö när jag kommer hem. Det är fantastiskt vackert och skulle ge mig en visuell förändring under träningspassen.

Andreas Lindén skriver personliga träningsscheman med individuell utformning. Träningsscheman är till för triathlon, cykel och löpning. Vissa vill även träna inför en Svensk Klassiker. Det passar bäst att skriva dessa träningsscheman framför brasan i huset på Mallorca.

Eftersom slutet av november månad närmar sig har jag några scheman att skriva. Även denna månad har jag ännu fler att skriva. December är alltid den månad som det tar längst tid för mig att skriva. Eftersom jag skriver detaljerat behöver jag veta vad klienten tänkt göra under jul/nyår. Många bryter av en normal rytm med resor, besök och ledighet. Dessutom är snöns vara eller inte vara en viktig del i planeringen. Lägg därtill att schemat täcker 5 veckor istället för 4 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.