Lyckliga som få lyckades jag och Ida till slut ta oss till Sverige efter att Kastrup flygplats i Köpenhamn sköt upp vår första landning med 30 min på grund av snön som föll. Om jag förstått det rätt så var Arlanda delvis (eller helt och hållet?) nedstängt under gårdagen. Problemen verkar ha fortsatt. Istället för att vara i Sverige klockan 18:30 kom vi hit 20:00. Det kvittar efter 100 dagar utomlands.

Jag älskar att sitta vid fönstret, lyssna på musik, och tänka. Det är som att cykla, fast i luften med nya vyer.

En dansk familj valde julpynt och elräkning framför julklappar och thailandsresa i år.

Idag fyller min bästa vän och flickvän Ida 25 år. Hennes familj kom in till oss denna morgon och sjöng. Jag sov djupt och vaknade helt övertygad om att huset brann och vi behövde springa ut. Så illa var det inte riktigt. Istället fortsatte vi till ett hotell för att äta en riktigt mysig julfrukost. Senare under dagen smet jag iväg och tränade på gym. Tiden bara rusade iväg.
Efter det åkte vi skridskor på allmänhetens åkning i ishallen. Ida var skridskoprinsessa och jag var hockeyhjälte.

Skridskoprinsessan

Hockeyhjälten

Idas svåraste drag är ”Sjöstjärnan” (se ovan)

Ida vann skridskotävling eftersom hon inte trillade någon gång.
Jag fick ta emot mig med ena handen när jag gjorde piruetter på mina hockeyrör. Nu kommer hon att leva på det fram till nästa jul. Det får bli hennes födelsedagspresent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.