Just nu sitter jag på bussen mellan Göteborg och Borås. Senaste dagarna har jag varit i Helsingborg. Snöovädret var nästan på väg att grusa våra planer med inställda tåg osv. Buss var det bästa alternativet. Både när det gäller pris och service. Vårt statligt sponsrade SJ utklassas av busstrafiken. Även Västtrafik krossas av Swebus och Bus4you’s priser. Dags att ta lärdom.

Under de närmsta dagarna kommer jag att åka skidor tills händerna blöder. Dessutom ska jag springa och simma. Gärna med några av träningsgrupperna i Borås.

Det ska bli fantastiskt kul att träffa familjen igen. Jag träffar dem inte så ofta när jag är borta så mycket. Dessutom har uppkopplingen på Mallorca fungerat bedrövligt vilket lett till att jag knappt pratat med dem på 3 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.