Idag är det tre korta pass som gäller inför morgondagens träningstävling. Jag bör vara pigg på startlinjen och lär få ett riktigt bra träningspass. Resultatet kommer i andrahand. Jag har ingen aning om hur bra eller dåliga övriga startande är. Förhoppningsvis är de riktigt bra. Åtminstonde några av dem ska vara det efter vad jag hört på ryktesvägar i cykelaffären.

Nu går jag igenom en praktisk kontroll inför träningstävlingen. Detta blir som en generalrepetition för mig. Benen ska rakas, cykeln ska tvättas och rätt kläder ska packas. Idag fick jag även reda på var starten går samt vilken cykel jag får använda. Det stod inget om detta. Arrangören antog att de flesta visste. Övriga hänvisades till ett telefonnummer. Ett telefonsamtal och en smått irriterad katalan senare hade jag fått mina svar.
Min taktik för morgondagen är att följa förstagruppen under den inledande löpningen och under cykelsträckan. Den sista löpsträckan är tydligen samma varvbana som den första.

Igår var jag och Ida i Palma och åt middag. Vi började på Tast. Ett överreklamerat ställe som serverar tapas. Maten var bra, restaurangen var bra men det var inte så fantastiskt som jag fått förklarat för mig. Efter varsin friterad camembert och varsin minihamburgare satte vi oss på Sushiclub som ligger utmed gatan C.Jaume III mitt i stan. Efter några smårätter åt jag anka med mango. Ljuvligt gott.

Andreas Sushiclub Palma de Mallorca
Sushiclub Palma

Anka med mango på Sushiclub i Palma
Anka med mango

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.