Detta är ett tidsinställt inlägg. Själv sitter jag i bilen på väg till Artà med förhoppningar om att mina papper ska hålla igenom Katalanernas kontroller. Igår kväll bytte jag till mina tävlingshjul istället för träningshjulen. Det blir roligare om det går fort.

Tävlingsstart: kl 10:00

Distanser:

  • 5,5 km löpning
  • 33 km cykling
  • 3 km löpning

Förväntad målgång: kl 11:30

Liverapportering:

  • Twitter – @lindenandreas
  • Instagram – @lindenandreas

Önska mig gärna lycka till på Twitter. Då får jag höra det innan start.

Mallorca, cykel
Bild från gårdagens cykelpass. Det är inte kallt, det är bara jag som är frusen av mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.