Jag känner mig bra idag. Men eftersom jag sedan tidigare tänkt efter och bestämt lagt in en vilodag idag så ändrar jag inte på det. Den objektiva bedömningen jag gjorde innan tävlingen är bättre än min känslomässiga bedömning idag. När helgens tävling dessutom var så kuperad är det säkrast att inte ignorera en vilodag. Påfrestningen är mycket högre vid utförslöpning än vid platt/uppförslöpning.

Tidigare år har jag inte riktigt fått kontroll på vad jag ska göra.

2009 – Heltidscyklist i Capinordic

2010 – Cykel/triathlon + Superklassikern

2011 – Ski of Sweden/Triathlonsatsning/skadad, skadad i foten under träningsläger i april, missade hela säsongen

2012 – Triathlon + Sverigeloppet, skadad under juli/augusti

2013 – TRIATHLON

Under 2013 kommer jag alltså enbart att satsa på triathlon. Jag är enormt motiverad och ordentligt förberedd med de bästa träningsförutsättningarna. Förutom att jag träningstävlar varannan helg på Mallorca har jag en permanent inkomst men flexibla arbetstider som coach.

Mina måltävlingar och målplaceringar för 2013 är:

  1. Ironman 70.3 Mallorca, 11 maj – Topp 5
  2. Ironman 70.3 Lanzarote, 5 oktober – Topp 10
  3. Tristar 111 Mallorca, 7 april – Topp 3
  4. Tristar 111 Monaco el. Ironman 70.3 Zee am See, 1 september – Ej placeringsmål
  5. Ironman 70.3 Berlin el. UK, 16 juni – Ej placeringsmål

Utöver dessa tävlingar kommer jag att köra många små tävlingar för träningens skull. Jag har 19 tävlingar inplanerade till den 31 maj.

 

 

january-andreas-profil

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.