Under januari har jag blivit fullbokad som personlig tränare. Mina klienter har anlitat mig som personlig tränare för mål inom triathlon, cykel, löpning, En Svensk Klassiker och övrig allmän galenskap. Det var två år sedan jag började som personlig tränare under PS Coachings vingar. I höstas valde jag att gå min egen väg efter att jag själv fått så många förfrågningar.

Jag är så glad att jag kan arbeta med detta. Det passar min egen karriär utmärkt. Jag kan träna andra när jag själv inte tränar på tider som passar mig. Dessutom inspirerar coachingen mig till både egen träning samt kunskapsletande. Allt gynnar mig och bildar en gemensam grund för samtliga delar i mitt liv.

Fortsättningsvis kommer jag bara att släppa in fler klienter om någon hoppat av på grund av skada eller förändrade mål. Eventuellt öppnar jag ändå upp för fler platser till sommaren då jag hunnit arbeta igenom mitt system och skapa bättre relationer till de klienter jag har idag. Under våren har jag förmånen att själv träna och tävla mig till nästa steg i karriären.

andreas_piscina

Ett stort tack till er som gett mig ert förtroende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.