Efter att ha varit fullbokad hela våren samt återigen blivit fullbokad under sommaren öppnar jag upp för fler träningsklienter. I nästa vecka åker jag upp till Stockholm för att träna med mina nuvarande klienter samt introducera nya till mitt koncept. Under de närmsta veckorna är jag i Skåne, Dalarna och Stockholm. Det passar därför väldigt bra att sätta igång med nya klienter i och med möjligheten till ett introduktionsmöte istället för introduktionssamtal.

Under de senaste åren har jag förbättrat mångas fysik genom noga skräddarsydda scheman. Jag trivs riktigt bra med coachingen. Därför väljer jag att satsa än mer på det. Jag har förbättrat mitt arbetssätt, hittat nya kommunikationsvägar och breddat helheten till att innefatta allt som påverkar prestationen.
Jag har även förändrat mina avtal något. Tidigare hade jag endast tre avtal att välja mellan. Numera har jag fyra olika avtal mellan 950-2200 kr per månad. Det innebär att jag skalat av mitt bronsavtal och skapat ett 300 kr billigare basavtal.

Jag har hittat min nisch i branschen. Triathlon, cykel och En Svensk Klassiker är de olika kategorier som jag coachar inom. Något annat kommer jag inte att arbeta med. Det är inom dessa kategorier som jag kan göra mest skillnad. Självklart går det att kombinera dem med något annat. Jag tycker det är riktigt roligt att planera och styra träning där grenar blandas. Eftersom jag själv har tre olika grenar, och tidigare haft fler, har jag god erfarenhet av svåra pussel.
Vilken nivå klienten befinner sig på är oviktigt. Variation är något jag uppskattar. Därför välkomnar jag alla nivåer. Det viktiga är att ha ett mål. Och att målet faller inom ramen för vad jag jobbar med. Om jag känner att jag inte kan göra ett bra jobb kommer jag att tacka nej.

Platserna kommer säkerligen att ta slut snabbt eftersom jag jobbar helt ensam och sätter min egen träning som tidsbegränsning. För att få en plats nu är det bäst att vara snabb. Sist tog de slut över en natt. Det går även bra att reservera en plats i höst med start i september. Jag är i Sverige en vända till under augusti. Därför går det även då att ha ett möte som introduktion.

Alcudia Simning April

Simpass i Alcudia med Dala Sports Academy. Denna gång var det jag som blev coachad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.