Fick ett meddelande från en klient om att jag är med i Klassikerboken. Detta hade jag ingen aning om. Men kul att vara omnämnd som en av dem som gjort en utmärkande klassiker. För drygt tre år sedan klarade jag av att göra samtliga fyra klassikergrenar (Vasaloppet på rullskidor) under 20h inklusive transporter. Jag utförde delmomenten på dess rätta banor och för att ta mig mellan destinationerna snabbt åkte jag helikopter. Det är det absolut tuffaste jag gjort. Men jag är mer stolt över att jag anordnade allt, trodde på mig själv och slutligen försökte göra det, än jag är över att jag rent fysiskt klarade Superkassikern.

klassikerboken

Detta är den andra boken jag figurerar i. Den första boken jag omnämndes i var ”Löparäventyret”, skriven av Rune Larsson och Susanne Johansson. Jag har inte läst någon av böckerna. Men efter vad jag har hört så omnämns jag flera gånger i Runes bok om han och Susanne Johanssons löpning hem från Portugal där vi alla tre varit med på ett av Springtimes träningsläger. Jag var så sugen på att springa hem tillsammans med Rune och Susanne att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Denna desperation skojas det, vad jag har hört, om i boken.

Läs mer om Superklassikern här. – Texten om Superklassikern ligger på min sida. Tyvärr har jag själv inte skrivit den. Men den beskriver måttligt väl vad jag gjorde och hur det gick till.

Läs mer om Rune Larsson här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.