Triathlonläger
Efter två år och många veckors träningsläger har jag och Ida tänkt och strukturerat om. Tidigare har vi haft konceptet drop-in där intressenter själva har fått välja vilka datum de vill åka på läger. Det var ett bra koncept att starta med men det blev få deltagare under många veckor. Vi har hela tiden haft en plan att komprimera veckorna till en vecka när vi skaffat tillräckligt mycket erfarenhet och hittat ett perfekt boende. Genom att endast ha en organiserad vecka kommer lägret bli mer socialt. Jag och Ida kommer att bo tillsammans med alla deltagare. Vi kommer att äta tillsammans och till och med Ida ska ibland vara med och träna. Jag har beställt en våtdräkt till Ida för att hon ska kunna agera boj under simpassen i havet. Vi har hittills bjudit in de flesta av våra tidigare lägerdeltagare till en veckas triathlonläger mellan den 13 och 20 april. Efter några dagar var triathlonlägret nästan fullt.

Nyheter
Vi har bytt boende och flyttat lägret från Santa Ponca till Alcudia. Istället för att bo i en stor hotellbyggnad har vi hyrt en mindre byggnad med 10 lägenheter. I våra lägenheter finns sovrum, badrum och allrum/kök med plats för 2-3 personer. Byggnaden ligger 200 meter ifrån växlingsområdet för Ironman Alcudia 70.3 som går den 10 maj. Även havet ligger inom gångavstånd endast 250 meter från vårt boende. Frukost & middagsbufféerna kommer vi att äta på Sunwings restaurang vid den långa vita sandstranden. Maten är god, vällagad och miljömärkt. Jag vet själv hur viktig maten är under ett träningsläger och hur viktigt det är att få äta hur mycket jag vill i en middagsbuffé efter timmar av träning.

sunwing_diana

 Vårt lägenhetshus med pool

Tillgänglighet
Av de 10 lägenheter vi hade har vi nu kvar 3 stycken. I och med att vi officiellt lanserar lägret denna veckan lär platserna ta slut snabbt. I dessa lägenheter får det alltså plats 6 eller upp mot 9 pers.

Mer info om triathlonlägret i Alcudia finns på Mallorca Training Camp’s hemsida.

Pris: 7900 kr*
*
6800 kr för mina coachingklienter

Boende till Ironman 70.3 Alcudia
Under Ironman 70.3 i Alcudia har vi hyrt samma byggnad för de som behöver boende inför tävlingen. Då ingår inga träningspass, transfer, inträden eller föreläsningar. Det enda som ingår är boende och halvpension (frukost & middagsbuffé).

Mer info om boende till Ironman 70.3 på Mallorca i maj kommer inom kort. Vi har 8 lediga lägenheter i skrivande stund.

Pris från 3800 kr/person

Sunwing1

Tidig morgon vid Alcudias sandstrand med restaurangen i bakgrunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.