Jag håller på med mycket nytt just nu. Snart kan jag presentera nya samarbetspartners, idéer och kanske även något projekt. Igår hade jag samlat ihop totalt 43 effektiva arbetstimmar denna veckan. Jag trivs med att göra så. I och med att jag ser mitt ”arbete” som en livsstil där allt knyter samman i allt är det inte så svårt att få timmarna att rusa iväg. När jag dessutom mest kör rehab för min höft kan jag lägga ännu mer tid. Det är dessutom en bra förberedelse inför grundträningen och säsongen att ha en bra grund, i form av ordning och ekonomi, att stå på.

Ibland träffas jag av den omoraliska insikten att det kanske är genom denna typen av intensivt arbete som ”gett mig de möjligheter” jag har. Men snabbt inser jag att jag bara inbillar mig. Att jag ”fått dessa möjligheter” måste självklart vara tur.

Palma, Sindicat, Mallorca

 

När jag ibland tagit en paus har jag skrattat åt något roligt på Youtube. Framförallt har jag skrattat åt Robban som tappar hoppet om livet under en cykeltur i Östergötland. Jag har också blivit sur under någon cykeltur någon gång. Men Robban får mig att framstå som en skål med filmjölk. Att han dessutom brer på allt mer östgötsk dialekt ju argare han blir gör klippet fulländat. Se Robbans reaktion under ”Bäst”.

Bra

 

Bättre

 

Bäst

 

 

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.