Förra veckan var jag och Ida iväg på en cykeltur tillsammans. Efter att ha varit tillsammans i över tre år har hon äntligen fått testa på att cykla racercykel. Det blev en toppenfin runda i nästan 30-gradig värme. Temperaturen är ovanligt hög. Normalt är här runt 20 grader i november. I söndags var temperaturen nere på normal nivå, 19 grader. Då var jag ute och cyklade i benvärmare, jacka och handskar. Jag har blivit en tönt sedan jag flydde hit.

För övrigt skrapade jag ihop 90 arbetstimmar förra veckan. Det är mer än en dubbel heltidsvecka. Dock jobbade jag 14 timmar både lördag och söndag. Det lägger till en hel del tid på en redan överdriven vardagsvecka. Jag håller på med ett projekt igen som förhoppningsvis ska ge mig en rejäl skjuts framåt. Som alla andra elitidrottare är målet mer pengar och mindre jobb. Detta lär vara ett steg på vägen. Jag ska bara göra det smart och snyggt. Precis som Ida när hon cyklar. Snabbt och snyggt!

ida_roadbike_nov7

ida_roadbike_nov6

ida_roadbike_nov5

Ida_roadbike_nov4

ida_roadbike_nov3

Ida_Roadbike_nov

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

    • Cykelskor och pedaler ska hon få! Men ett par nya glasögon blir det inget av. Hennes själ sitter i de där spruckna pilotbrillorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.