På lördag flyger jag tillbaka till Sverige för att göra blodtryckstester, igen. Jag har blivit kontaktad av en hjärtspecialist som tycker att mina värden ser konstiga ut. Det höga blodtrycket i armen är ovanligt men inte unikt. Däremot är det förhållandevis låga blodtrycket i benet något oroväckande. Därför ska jag göra tre olika tester. Jag ska först ta blodprov, sedan röntgas och slutligen göra ett cykeltest. Dessa tester ligger dock inte under samma datum utan vid tre olika tillfällen. Antagligen blir jag därför hemma i några veckor.

Det ska bli riktigt kul att åka hem. Dessvärre får jag åka själv då Ida inte kan. Hon måste sköta ställningarna med lite möten och jobb här nere. Eventuellt ska vi försöka ordna en flygresa åt henne om någon vecka.

Trots att det blir en del flygande fram och tillbaka är jag glad över att läkarna verkar vara något på spåren. Jag minns hur förkrossad jag var under mina första cykelår då jag var en lysande linjecyklist men helt bedrövlig på tempolopp. För det är under tempoloppen som jag fått problem med domnande ben. Jag var inte lika mentalt stark i början och när jag då fick höra kommentarer som; ”Du inbillar dig bara”, ”Det är det som kallas mjölksyra”, ”Du har inte den mentala kapaciteten för att köra hårt på egen hand”, blev jag knäckt. Numera bryr jag mig bara om min egen prestation. Och förhoppningsvis går detta att lösa på något sätt så att jag kan få utnyttja min verkliga potential.

1. palma_streets_660

Det tar emot något att lämna de perfekta förhållanden jag har här nere. Men jag tror ändå att hemresan blir positiv. Jag ska på flera möten med nya sponsorer, träffa kollegorna i mitt nya projekt och ordna lite strukturer kring nästa års nya boende i Sverige. Rent träningsmässigt passar det utmärkt då jag bär på en lätt skadad höft. Jag har en sjukgymnast i Borås som jag ofta går till. Han, Johan Meldo på Onyx Rehab, lär få se mig både en och tio gånger. Simmöjligheterna är också toppen. Jag ska leta reda på riktigt bra simsällskap. Någon intresserad? Kravet är att jag knappt ska kunna hänga med på fötter.

1. palma_sky

 

1. palma_gränd_660

1. palma_butik_660

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.