Förra måndagen märkte jag att något var fel. Motivationen försvann. Efter några riktigt bra träningsdagar kände jag inte för någonting. Allra minst träning. För några år sedan hade jag blivit förkrossad. Min motivation har alltid funnits där. När motivationen var borta trodde jag alltid att det var något fel på mig. Idag vet jag att det faktiskt är så. När motivationen inte finns är något fel. Om motivationen försvinner plötsligt och ologiskt, utan yttre faktorer, blir jag alltid sjuk. Att slå bort motivationen är det enklaste sättet för kroppen att berätta för ägaren att något är galet.

Jag blev tyvärr riktigt dålig och under fredagen/lördagen var jag som allra sämst. Som astmatiker får jag ibland problem av den höga (eller för låga) luftfuktigheten. För två år sen försvann 8 veckor med min bronkit. Jag hade svårt att andas i 2 veckor och var då helt förstörd. Sedan tog det riktigt lång tid innan jag blev bra. Nu har jag dock kommit på hur jag ska medicinera. Dessutom var jag hos läkaren redan i torsdags och fick hjälp.

Astma, sjukhus, mallorca

 

Spaniens sjukvård har väldigt gott rykte. Svenskarna som bor här säger att sjukvården är mycket bättre på Mallorca än den är i Sverige. Jag vet faktiskt inte varför jag fick syrgas. Men jag kände mig väldigt mycket bättre timmarna efter. Annars har jag bara kippat efter luft hela helgen. Det är lite obehagligt.

MoonFoto: Ida Carlsson

Jag har försökt spela lite gitarr under dagarna. Men i helgen blev jag för andfådd! Jag är ändå säker på att jag slagit 90% av Sveriges befolkning i ett 5km-lopp om någon hotat mig med pistol. Det säger dock mer om folkhälsan än om mig.
Trots min ringa form fick jag fart i fingrarna när Vuelta España presenterade bansträckningen för årets upplaga av Spanien Runt. Som presentatörer hade de valt Sanchez och idioten Valverde. Det var drygt ett år sedan Valverde gjorde comeback efter att ha varit inblandad i en av historiens största dopingskandaler. Jag förstår verkligen inte hur de tänker. Hoppas att fler reagerar och visar missnöje.

Vuelta Espana, ValverdeInte fan fick jag något svar heller.

One Comment

  • Gör som jag, bojkotta allt vad uppmärksamhet de idioterna absolut inte ska få. Allt mitt intresse av att kolla på sport i allmänhet och cykel och friidrott i synnerhet är nästan helt borta. Tack Lance och gänget, nu kan jag göra nått annat med min tid istället för att glo på TV:n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.