Tre veckor och en dag senare är jag fortfarande risig. Jag testade att cykla i lördags. Det gick bedrövligt dåligt. Jag kom totalt 11km eller drygt 5km innan jag insåg att cyklingen var en ytterst dålig idé. Däremot borde jag kunna gymträna. Luftrörsproblemen bör inte hindra mig från att träna tung styrketräning. Jag har fått ont i ryggen av allt stillasittande. Min kropp klarar verkligen inte av det här.

Palma de Mallorca Januari 2

Idag fick jag ny medicin. Den må göra mig frisk men också rätt hängig. Men hellre det än att släpa runt på de problem jag har nu. Imorgon ska jag dock cykla lätt igen. Och styrketräna. Jag har skaffat gymkort på en träningsanläggning i Porto Pi i Palma. De har fria vikter och löpband som går upp till 23km/h. Det är fantastiskt. Alla andra löpband på ön verkar inte orka över 18 k/h.

Palma de Mallorca januari

Jag har även en fundering på att lägga om min säsongsplan lite. Det finns ingen större anledning att härva runt på tävlingar där det (oftast) är prispengar till topp 4. Prispengar som för alla utom segraren täcker utgifterna för tävlingen och ett besök på Burger King på vägen hem. Men jag måste fundera lite till. Återkommer till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.