Sedan jag kunde börja träna igen har det verkligen känts konstigt i kroppen. Jag har haft sämre fysik än på många år. Om jag normalt har en motor från en Porsche 911 är känslan att någon bytt ut den mot en motor från en Fiat Panda. Skalet och den snabba attityden är kvar. Men när jag har kört streetrace mot tyskarna i bergen har jag blivit ifrånåkt. Det är förvirrande.

 
Men när jag precis gjort träningscomeback blev jag ifråncyklad av en gubbe i fotbollströja. Framstegen jag gjort under de senaste veckorna är små men ändå märkbara. Jag trodde att det skulle ta några veckor att komma i normalform igen. Men jag har varit för dålig för länge.

Mars 2014 – 13,5km/h, 8% lutning 4x4min

Mars 2013 – 15,5km/h, 8% lutning 4x4min

Det är 2km/h i skillnad. Men för bara någon vecka sedan orkade jag bara 12,5km/h med 7% lutning. För ett år sedan körde jag exakt samma pass på eftermiddagen som på förmiddagen. Under en period genomförde jag 13 syreupptagningspass på 7 dagar varav 10 pass på löpband. Nu orkar jag max 3 pass på 2 dagar. Sedan måste jag vila i två dagar.

Under kommande dagar ska jag köra fler syreupptagningspass. Det är där jag halkar efter just nu.

Andreas Lindén löpbandsintervaller

Andreas Lindén vilar mellan intervallerna på löpbandet

 

Jag har även lagt till två riktigt bra kampanjer i webbshoppen. Biknd Helium, cykelväska för 3600 kr, ord. pris 5000 kr. Samt Bont Sub 8, cykelskor för triathlon för 1990 kr, tidigare 3000kr. Nu har jag även fått in nästan alla storlekar av Bont Riot och 400 flaskor rödbetsshots.

 
Denna veckan håller jag på att ordna Klarna faktura och konto för alla som inte vill sälja bilen för att kunna finansiera ett par riktigt fina tävlingshjul. Webbshoppen är grymt kul att arbeta med just nu!

Triathlonskor för cykel, Bont Sub 8, till Sveriges lägsta pris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.