För första gången på väldigt länge tog jag några dagar helt utan varken dator eller träningskläder (nästan). Jag och Ida utnyttjade i helgen den SPA-weekend som jag vann i och med min seger i Triathlon Port d’Andratx i juni. Hotellet var riktigt bra och spabehandlingarna var välbehövliga. Jag fick både massage och pedikyr. Efter den senare fick jag höra ”you have perfect feet”. Det hade hon knappast sagt för ett år sedan. Tack Salming Running för det!

Bildbomben från Ida nedan sammanfattar hela helgen. God mat, skratt, fantastisk omgivning och burgare.

Semester-Algaida-Andreas2-900

Semester-Algaida-Ida2-900

Semester-Port-Andratx-Andreas-900

Semester-Port-Andratx-Burger-900

Semester-Port-Andratx-Ida-900

Semester-Port-Andratx-Sunset-900

Semester-Port-Andratx-Sunset3-900

Semester-Port-Andratx-Sunset4-900

Det kan hända att jag har sprungit också. Inte tränat. Bara sprungit.

Andreas Lindén Magaluf Löpning GoPro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.