Jag är sedan en vecka tillbaka på Mallorca och tränar på. Nu har jag en hel del att göra med bokningsbekräftelser till vårt triathlonläger i vår. Det har varit bra intresse vilket har lett till att jag inte hunnit med riktigt. Som vanligt bokar alla läger när de tröttnar på den svenska hösten. Det finns ett väldigt tydligt mönster för exakt när det är. Jag klandrar ingen. Själv hade jag nog gjort likadant.

Mallorca Training Camp, triathlonläger Alcudia, Mallorca 2015

Under de senaste dagarna har jag kommit igång på cykeln igen. Försökt hitta en stabil fart i löpningen. Och jagat 1:15min/100m i bassängen igen. Det går relativt lätt att hålla 1:15min nu i bassängen. Men bara i 150-200m. Jag vill upp i 400m först och främst. Men jag borde kanske greja det i december.
Jag funderar även på att springa Sylvesterloppet (10km) på nyårsafton. Satte en gemensam måltid med Fredrik Bäckström på sub 33. Ingen aning om jag grejar det med min nuvarande löpform. Men jag kan ju försöka.

andreas-linden-nov14-2
Jag gör inte särskilt bra reklam för klimatet på Mallorca. Det är över 20 grader. Men jag klär mig som en mallorquin numera.

Jag håller på med en hel del förändringar för tillfället. Därför har jag en riktigt bra REA i min triathlonshop. Salmingskorna från 2014 säljs ut för att lämna plats för nya modeller till 2015. Rabatten är upp till 50%. Detsamma gäller även ett litet lager av Bont-skor och några hjälmar. Dock lär det mesta vara slut innan december månad ens börjat.

Länk till min Triathlonshop

Salming Speed löparsko dam

Just nu uppdaterar jag en hel del i sociala medier.

Facebook

Instagram

Twitter

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.