Sedan drygt två veckor befinner jag mig i Sverige. För tillfället i Helsingborg men imorgon åker jag tillbaka till Borås igen. Därefter stannar jag i Borås till den 8 juli då jag och Ida åker till Mallorca för att hämta bilen.

Just nu är det mest träning som gäller. Jag har inga planerade tävlingar förrän den 18 juli. Istället håller jag på att avsluta ett projekt och träna mig i riktigt bra form. Tyvärr släpper inte löpningen riktigt och jag springer hela tiden med värken som begränsning. På söndag ska jag och Simon spendera ett par timmar på löpband där vi går igenom min löpteknik. Det blir givetvis mer film och analys än löpning. Exempelvis springer jag tydligt väldigt mycket ”på linje”. Det måste jag arbeta bort. Min ”linje” syns tydligt på bilden nedan.

andreas-linden-lopning-portalsvells-8

Den 12 juli tar jag, Ida och våra tre cyklar färjan över till Barcelona, från Palma. Vi ska bila till Zürich där jag tävlar i Ironman 5150 den 18 juli. Sedan åker vi till Marseille där jag kör ännu en 5150 veckan efter. Innan vi åker tillbaka till Mallorca ska jag även köra Alp d’Huez Triathlon, short distance och Embrunman short distance. Det blir några riktigt fina tävlingar under ett par intensiva veckor i juli/augusti.

18 juli – Zürich Ironman 5150

26 juli – Marseille Ironman 5150

1 augusti – Alp d’Huez Triathlon, short distance

10 augusti – Embrunman short distance

Jag kommer helt klart att kunna simma och cykla bra under tävlingarna. Löpningen släpar något då jag inte kan löpträna ordentligt. Trots det vet jag att jag kan springa snabbt ändå. Jag har mer potential men jag kommer inte att floppa i löpningen.

beach-day-mallorca-7

Jag hade planerat att simma OW i Helsingborg. Men vattentemperaturen är 13 grader. Det är bedrövligt. Istället simmar jag i bassäng och drömmer tillbaka till den sista gången jag simmade i öppet vatten på Mallorca. Vid en strand dit knappt någon hittar.

Foto: Ida Carlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.