Sedan 2012 har jag varit sponsrad av Canyon. Det är egentligen ”hela tiden”. Alltså från det att de kom in på marknaden och började få sina cyklar recenserade och intressanta. Till dagens läge där de är en av de mest populära cykelmärkena i världen. Jag kommer att fortsätta med Canyon. Vi passar bra ihop med vår strävan mot att hela tiden utveckla och förbättra allt. In i minsta detalj.

I detta ändamål behöver jag ingen hjälp. Men det vore väldigt intressant att veta hur många försäljningar jag bidragit till. Det är det jag behöver hjälp med.

Om du har köpt eller planerar att köpa en cykel från Canyon och fått någonting mellan direkthjälp eller bara inspiration från mig, så vore det fantastiskt bra om du kunde skriva det till mig. Antingen som en kort kommentar till inlägget eller som ett privat meddelande i mitt kontaktfält. Få gärna med följande:

  • Ditt namn:
  • Cykelmodell:
  • Köpår:
  • Övrigt/motivering (inte nödvändigt):

Jag är för evigt tacksam om du hjälper mig med detta. Det är många försäljningar jag varit delaktig i. Och det hade varit intressant att se värdet av dem.

Här följer bilder på mina Canyon-cyklar jag haft de senaste åren.

canyon-speedmax-cf-slx-ltd-2016-3

Canyon Speedmax CF SLX LTD, 2016-nu

andreas-linden-port-de-soller-cycling-10

Canyon Aeroad CF SLX LTD, 2015-nu

canyon-speedmax-andreas-linden-2015-61

Canyon Speedmax CF SL, 2013-2016

cykelmek_canyon

Canyon Speedmax CF, 2012-2013

Canyon Aeroad Custom

Canyon Aeroad CF SL, 2012-2014

Canyon CF

Canyon Ultimate CF (F10), 2011-2012, tillfällig lånecykel i väntan på min Aeroad CF

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.