Min tävlingsplan för 2019

Jag har flera roliga tävlingar inplanerade i år men Kalmar är såklart huvudmålet. Finland och Jönköping kommer bli bra tävlingar men jag ser dem mest som riktigt bra träningspass. Portocolom är min bästa värsta tävling här på Mallorca. Den är grymt rolig att köra men jag har aldrig fått till det trots att den på pappret passar mig väldigt bra.
Så här ser det ut. Vilka race ses vi på?

Race plan 2019

April 14
Portocolom International Triathlon 111
May 19
Ironman 70.3 Barcelona
June 29
Ironman 70.3 Finland
July 7
Ironman 70.3 Sweden (Jönköping)
August 17
Ironman Sweden (Kalmar)
October 6
Ironman Barcelona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.