Jag har varit fullständigt nedgrävd i arbete idag och igår. Telefonsamtal, mail, träningsprogram, artiklar och spanskakurser på heltid. Det känns som att jag har hundra projekt igång just nu. Situationen är dock självvald. Jag tycker att det är kul. Nu har jag dessutom betat av en hel del av arbetet. Bland annat har jag skrivit ett cykelprogram för Axa Sport Clubs medlemmar som sträcker sig från mars till Vätternrundan. Det var svårt att skriva något övergripande till många. Men nästan alla kan nog få ett riktigt bra resultat bara genom att följa programmet. Jag är riktigt nöjd. 15 A4 sidor. Allt skrev jag i förmiddags.

Imorgon ska jag försöka simma igen. Eftersom sjukdomen satt i mina lungor ska jag börja försiktigt och se om det fungerar. Det blir högst 1000m. Simningen är den idrott jag saknat mest när jag varit sjuk. Jag gillar känslan av att pressa mig framåt i vattnet med armarna. Troligtvis tycker jag om det för att det är likt chins. Något annat jag är sugen på är riktigt långa löpturer. +30 km i bar överkropp. Det är bra för både själen och solbrännan.

Chins i träd är höjden av kärlek. Efter alla hjärtans dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.