Jag är på väg att få ihop 100 arbetstimmar denna veckan igen. Det var längesedan jag lyckades med det nu. Sist var i juli månad då jag passerade 100h med några timmar. Innan dess lyckades jag i början av maj. Det finns inte särskilt mycket prestige i att få ihop 100h. Förhoppningsvis slipper jag göra det igen.

100h är min grej. Talet är jämnt och vackert. Den perfekta utmaningen har tidslimiten 100h.

Något som är roligare är att jag fått ihop 100h aktiva tränings/tävlingstimmar på en vecka. Under Ski of Sweden fick jag ihop en bra bit över 100h på 7 dagar. På ett mer normalt sätt har jag fått ihop 45h träning på en vecka. Det var inför Superklassikern 2010. Innan dess knåpade jag som 17-åring ihop 44h på 7 dagar under ett träningsläger i Spanien

Banyoles, Spanien 2006

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.